Move to top

MACMICHAEL en del af MASCOT

MASCOT logoMACMICHAEL® WORKWEAR har i lang tid været et selvstændigt brand under Mascot International A/S. Det er et godt alternativ til andet arbejdsbeklædning og sikkerhedssko til kunder med fokus på pris. MACMICHAEL®-produkterne forener en interessant pris med en årelang erfaring inden for design af arbejdstøj. Der er høj værdi for pengene, og med i prisen får du også alle MASCOTs attraktive servicemuligheder, som bygger på en lang erfaring fra MASCOT.

Forsyn medarbejdere og jeres underleverandører med ensartet arbejdstøj fra MACMICHAEL® og hold samtidig omkostningerne for øje. MACMICHAEL® kan nemt købes via en af MASCOTs lettilgængelige distributionskanaler: Køb MACMICHAEL®-produkterne fra vores brede netværk af forhandlere, over MASCOT-webshoppen eller ved hjælp af MASCOT® SmartStore. MASCOT® SmartStore er et brugervenligt online bestillingssystem, hvori du og dine kollegaer har talrige muligheder for at tilpasse jeres køb og derved spare tid og penge.

Når du køber den prismæssigt særdeles attraktive serie MACMICHAEL®, profiterer du også af MASCOTs ISO 9001:2008-certificerede arbejdsproces samt et bredt knowhow fra en årelang udvikling og produktion af arbejdstøj. MACMICHAEL®-produkterne bliver fremstillet på MASCOTs egne produktionsfaciliteter i Vietnam og Laos under europæisk ledelse. Her produceres arbejdstøj med god samvittighed med den internationalt anerkendte certificering SA 8000, som er dokumentation for socialt ansvar. De gode arbejdsforhold spænder fra god og gratis mad til gratis læge og sundhedsoplysning. Gennem SA 8000 certifikatet sikrer MASCOT gode og trygge arbejdsforhold, som bliver kontrolleret og verificeret af en uafhængig part. Med MASCOT og MACMICHAEL® er du sikker på, at arbejdstøjet er fremstillet under ideelle produktionsvilkår og med gode arbejdsforhold.

Logistik og transport foregår via gennemprøvede processer, hvor der garanteres en høj leveringssikkerhed. MASCOTs kundeservice desuden står til rådighed med hjælp og vejledning. Dette indbefatter også de forskellige muligheder for logotryk og –broderi, som bliver udført fra MASCOTs egen trykafdeling. Så med produkter fra MACMICHAEL® modtager du den effektive service fra MASCOT. Vi har effektiv logistik og hurtig levering med lager, tryk, broderi og pakning under samme tag. Du kan nemt kombinere MACMICHAEL®-produkterne med talrige andre produkt- og tilbehørsløsninger fra MASCOT-sortimentet. Det gælder eksempelvis, hvis I har behov for beklædning med stor synlighed.

Hvis I vælger MACMICHAEL® til at dække jeres behov for prisattraktivt arbejdstøj, så drager du samtidig nytte af MASCOTs knowhow. Samtlige sortimenter er mærket med Oeko-Tex® standard 100. Dette garanterer, at produkterne er undersøgt for sundhedsskadelige eller formodede sundhedsskadelige kemikalier og farvestoffer. Oeko-Tex® Standard 100 er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og bliver årligt fornyet af MASCOT.

MACMICHAEL arbejdstøj og sikkerhedssko – Julsøvej 100 – 8600 Silkeborg – Danmark – Tlf. 8724 4700 – Fax 8724 4701 – SE/CVR nr. 1386 3385