Move to top

Historien om MACMICHAEL arbejdstøj

Har du, dine medarbejdere eller underleverandører brug for nyt arbejdstøj og står med udfordringen om at holde et lille budget? Du får regelmæssigt nye medarbejdere eller arbejdstøjet bliver af særligt arbejdsbetingede årsager hurtigt slidt? Så er der ingen grund til at tøve. Det kan også være at du, ved enkelte lejligheder, har brug for at dit eksisterende MASCOT arbejdstøj skal være kulde- og vejrbeskyttende. Uanset af hvilken grund du beslutter dig for nyt arbejdstøj, får du med MACMICHAEL® sikkerhed for en fin kvalitet til en gunstig pris.

Serien består af et bredt farveudvalg, og sortimentet bliver regelmæssigt suppleret med nye produkter. Derfor tilbydes et bredt sortiment af produkter til forskellige faggrupper fra håndværk til industri og fra sommer til vinter. Sortimentet rummer arbejdsbukser og overalls samt forskellige modeller af jakker med kulde- og vejrbeskyttelse. Serien indeholder desuden T-shirts, sokker og sikkerhedssko. Anvendelsesmulighederne er mange, og derfor tilbydes en stor fleksibilitet og god kvalitet til en lav pris.

Med produkterne fra MACMICHAEL® er du bedst muligt rustet til arbejdet, men har stadig dit budget for øje. I designet af produkterne er der fokuseret på det allermest væsentlige, og derfor får man også tøj med talrige kvalitetsdetaljer til en attraktiv pris. Herudover har produkterne dobbelte og tredobbelte sømme på særligt udsatte steder, som for eksempelvis ved skridt, benene, ærmerne og skuldrene, en ergonomisk pasform, forstærkning ved lommer, regulerbare hammerstropper, justerbare lommer til knæbeskyttelse og skjulte trykknapper. Hele sortimentet fra MACMICHAEL® er mærket med Oeko-Tex Standard 100. Dette garanterer, at produkterne er undersøgt for sundhedsskadelige eller formodede sundhedsskadelige kemikalier og farvestoffer. Oeko-Tex® Standard 100 er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og bliver årligt fornyet af MASCOT.

Med MACMICHAEL®-produkternes gode farvesammensætning og klassiske udtryk får jeres virksomhed en ensartet og professionel fremtoning i hverdagen og over for kunder. Du har yderligere mulighed for at individualisere tøjet ved påsætning af trykt logo eller broderi. Hertil har produkterne fra MACMICHAEL® forskellige muligheder som for eksempel på brystet, på en af lommerne eller på ryggen, hvis der ønskes en større skrifttype. Dette er også muligt på den forede pilotjakke MACMICHAEL® Bahia, da der er placeret en lynlås ved foret i ryggen som muliggør broderi og tryk.

MACMICHAEL®

MACMICHAEL arbejdstøj og sikkerhedssko – Julsøvej 100 – 8600 Silkeborg – Danmark – Tlf. 8724 4700 – Fax 8724 4701 – SE/CVR nr. 1386 3385