Move to top

MASCOT® Smartstore

Med MASCOT® SmartStore indarbejdet i hele virksomheden vil man på den lange bane spare meget tid og derved mange penge. MASCOT® SmartStore er et online bestillings- og logistiksystem, der holder styr på alle virksomhedens indkøb af arbejdsbeklædning. Systemet har revolutioneret indkøb i små, mellemstore og store virksomheder, siden den blev lanceret for en del år siden. Langt over 1000 virksomheder har tilknyttet dette tidsbesparende værktøj, der strømliner håndteringen af arbejdstøjsbestillingerne.

MASCOT® SmartStore giver alle medarbejdere i din virksomhed adgang til hele MASCOTs sortiment, og dermed også al MACMICHAEL®-beklædning. Medarbejderne kan nu selv placere en ordre på arbejdstøj, inden for de rammer, som virksomheden har defineret. Alle medarbejdere får altid den rigtige størrelse, og med evt. logo og navn placeret det korrekte sted hver gang. Ordren bliver sendt til virksomheden i en separat kasse med navn på den pågældende medarbejder.

Mød Max og få mere viden:

 

MACMICHAEL arbejdstøj og sikkerhedssko – Julsøvej 100 – 8600 Silkeborg – Danmark – Tlf. 8724 4700 – Fax 8724 4701 – SE/CVR nr. 1386 3385